Pages

Monday, December 13, 2010

Perangai Students During Exam

they always and sure will make me laugh vigorously (in heart) everytime when i in charged or become the invigilator. macam-macam betul. and it makes me wonder, adakah saya juga begitu kelihatan clumsy, honest, nerd, etc etc.

Perangai #1: Best Student.
kalau best student with good CGPA okay jugak la, ni answeer sheet pon penuh separuh tapi muka buat muka confuse atau tak pun, buat muka tekun nak jawab exam siap tulis and kira-kira kat langit, kira macam sebok sangat la sampai calculator pon tak cukup sampai nak tulis kat langit. macam nampak jer. masalahnyer everytime i looked at him,dia buat macam tu. maybe nak tunjuk sangat dia menjawab soalan lebih tekun berbanding orang lain. whatever.

Perangai #2: Loves the tree
Ini kes mintak answer sheet, macam father (lebih sopan berbanding bapak) dia punya company. i really don't mind at all about who's paying for the papers, but I DO CARE for how much the trees that's need to be cut down to make the papers. masalahnya, dia bukan tulis penuh dengan answer and kalau silap terus keronyokkan ke apa, ni lukis 'love-love' sikit, keronyok.tulis nama dengan matrix number tak cantik pon, keronyok. lagi satu masalah, exam hall besar. ke depan ke belakang i hantar answer sheet-penat. so please make it useful rather than conteng your bf's name and keronyok.

Perangai #3: Gorgeous!
untuk students yang rasa diri diorang hot. truly said, lelaki dan perempuan sama je. perempuan biasalah, sentiasa rasa hot jer. tapi kalau lelaki pon nak rasa hot jugak-susah. yes i know, i always looked (or checked) on you, sebab yela kau memang undeniable hensem, tapi janganlah kau usha aku je macam saje nak bagi aku tengok lagi betapa hensemnya kau.i have a bf for god's sake..hahaha!!so kira i yang duduk tak senang. i tak tau whether i pandang dia sebab dia hensem, atau sebab dia pakai kasut Lacoste dengan jam G-shock tu, and t-shirt putih with levis..all my favourite. tapi dia memang hot stuff. sayang cuma bukan ISlam.

Perangai #4: Tak sedar Diri
tak nak mengata, tapi kalau asal kau dari negara orang kulit hitam and tempat kau memang all the time panas matahari, and resemble safari, jangan nak mengada sangatlah nak suruh aku TUTUP air-cond sebab kau feeling cold, hanya lepas kau baru duduk 5 minit?? lelaki kot. cakap dahla bajet British accent.

Perangai #5: Paling Ternakal
masuk exam hall, bising-bising, datang paling lambat, keluar awal. nak keluar siap say goodbye to the whole people kat exam hall. rasa nak baling jer heels 3 inch ni kat dia. pastu bila dah bagi warning jangan bercakap, dia cakap lagi dengan kawan dia. pastu pandang-pandang aku konon macam aku suka sangat la perangai macam tu. sekali bagi dia muka paling garang, dia dah jeling-jeling konon menyampah la dengan tak ter-cool-nya cik invigilator ni. padan muka. so what.

cuma satu baiknya cik invigilator nie, dia suka bagi jawapan kat budak exams. maths salah kira, dia tolong hampir kesemuannya. paper english present past tense, progressive past tense semua dia tolong.even how the virus spread paper computer yang bukan dia punya pon dia tolong jugak. business statistic yang ada sikit-sikit dengan statistic dia dulu pon dia tolong jugak.

tak tau la kot bila dia jaga budak-budak forensik ni, dia yang duduk terus kat meja tu tolong jawab.

1 Kata bijak pandai:

[^^aza adhirah^^] said...

nice blog.n story
salam .. f0llow my blog.
already follw yrs...
thax :)
teddy-aza.blogspot.com

 
design by suckmylolly.com