Pages

Tuesday, October 9, 2012

My Blog

Started this blog since 2008. i rasa lagi awal pada tu tapi dah delete sebab "obviously wrote something stupid". so continue la dengan blog ni. mula-mula tulis sebab husband (masa tu bf) suruh tulis, nampak sangat stalker nak tau i buat apa hari-hari. lama-lama seronok sebab memang jadikan blog ni tempat luahan perasaan dan perasaan gedik macam ni. kalau kat fb nak kena kutuk 7 keturunan silalah update status bukan-bukan.hahaha...


so, sampai lah sekarang blog ni masih berkumandang.

basically, cerita yang i nak sampaikan, lain dan tak bukan, my devotion of love kepada suami i, a little bit about work, ada cerita pasal family and friends, and a mixture of that. takde specific topic or genre, selalunya i tulis apa yang i ingat and rasa at that time. kalau sedih, sayu, maka cerita sedihla jadinya. kalau i happy, hapy lah entri tersebut. kadang-kadang i suka jugak buat review barang. but it all depends.

oh sekarang blog, blogger (orang yang menulis di blog) cukup sinonim dengan popularity dan they pay a lot to them, lebih-lebih lagi kalau buat advertorial. oh i kalau di beri peluang dan cash yang banyak memang la nak jugak, siapa taknak, tapi it is all come back to real reason why i write a blog.

to share my feelings. idea i. experience i.

i rasa boleh kira dengan jari siapa yang baca blog i. i rasa husband i (yang dah bertahun tak baca, i rasa dia dah lupe la address i), a few friends, and orang yang accidentaly spot my url in the search engine. maksudnya i takde la readers yang berpuluh riban. eh ke ade?wah artis!

tapi lately ade la 2 3 orang leave a comment, memang terkejut la sangat macam, "eh eh?ade orang baca la blog tite!!". excited dia macam 3000 orang yang baca! -_-...tsk..biar la kite nak eksited sorang-sorang...

anyway, thanks a lot for dropping by. sorry la kalau cerita i macam, "euww...ape nie!". hahaha...anggapla ape yang i cerita tu lahir dari perasaan jujur sanubari i. ecewahhh...

tapi i still rindu suami i. adoiiii....balik la oiii!

2 Kata bijak pandai:

aina zaireynna said...

tetiap hari masuk office nampak ur blog da update harus la bukak..da sah2 follow so kalo update sah2 le kuwa kat dashboard..bace2

Fareenz said...

hahaha...
thanks for dropping by!:)

 
design by suckmylolly.com