Pages

Wednesday, October 27, 2010

Watching TV always be my half-full cup of tea.

Kita ada 3 series of CSI:

  1. CSI: Crime Scene Investigation
  2. CSI New York
  3. CSI Miami

Dalam banyak-banyak series nie, yang paling i suka adalah CSI Miami.

Kenapa??

Sebab ade Horatio. masa mula-mula tengok dia berlakon cam rasa nak sepak-sepak jer kebelagakkan dia, tapi dah banyak kali tengok rasa macam 'oh wow'. lagipun cerita dia lebih direct, senang faham, gambar cantik (kalau tukar astro beyond mesti lagi cantik), and mamat hot berlakon, as usual.

Tapi simply because, setiap kali tengok AXN, memang CSI Miami je yang ada. tak taula si CSI: Crime Scene Investigation dengan CSI New York pegi mana. jarang-jarang jer dapat tengok.

Sekarang i am trying to develop my interest untuk tengok TV. walaupun sepatutnya interest tengok TV adalah ke arah berita semasa, forum perdana, al-kuliyyah dan sebagainya, tapi i would like to pupuk dulu minat ke arah TV. watching TV by tengok cerita yang boleh mendatangkan minat.

minat tengok sekarang adalah:

  1. Top Chef / Diva
  2. Amazing Race Asia / AXN
  3. The Kardashian / E
  4. Cinta Kirana / Ria
  5. Disney Movie / Disney
  6. Anime / Animax

cukup lah tu. walaupun kadang-kadang tak tau pukul berapa the show on air, tapi boleh la sekadar mengisi masa lapang. esok dah ada duit, for sure beli buku baru. i don't care.

*senyum*

2 Kata bijak pandai:

ms.Teddy said...

mula2 tgk horatio tu mcm xencem jek..sbb mata kecik gler..lama2 tgk jd encem..mmg cinta e2 buta lah..

Fareenz said...

kan kan kan???
tp suka horatio sebab die cool..jrg jumpe polis forensik yg cool macam dia..kat malaysia lagi la..hahaha!!

 
design by suckmylolly.com