Pages

Monday, January 10, 2011

Stim??oh wow..


esok boss nak belanja steamboat (kot) atas sebab kitorang sangat hardworking lately especially the other department of mine. diorang yang generate income of the company and our job is to maintain the Customer Service of our clients and future clients perhaps.
esok rasanya lebih baik kita pakai baju kurung sebab perut boleh disorok di dalam baju kurung. kalau pakai skirt kemeja ke ape, macam obvious sangat je buncit tu nanti.
actually diorang dah pergi makan banyak kali without me. diorang non-muslim so selalu pergi kedai jual khinzir, arak dan sebagainya which kita (muslim) tak boleh makan. so perhaps this time around clean and clear la tempat dia.
eee....tak sabar sangat!!
pic credit: google.com

4 Kata bijak pandai:

Esteban Granero said...

khinzir khinzir, cakap je babi sudah, hehe!

msTeddy said...

pink-pink babi gitu..haha..maen2 jek..

Fareenz said...

esteban - babi pon bole la awak..=)

Fareenz said...

ms teddy - haha!

 
design by suckmylolly.com