Pages

Thursday, November 18, 2010

Part Time Job

since i tak pernah add my collegues kat facebook, so i am pretty sure diorang tak baca my blog.

i got another job offer but it's a part-time job.so after office hour 6.30pm, i have to go to another place and work from 8.00pm to 10.00pm. tadi dah call and confirmkan my position.

nak cari duit lebih kena la rajin usaha. orang yang berusaha Allah dan janjikan balasan yang setimpal.

bukan dengan cara MLM atau skim cepat kaya. dusta semata. oh, MLM pun ada usaha jugak. duduk dan dapat duit yang melimpah ruah. cool gilakan?

whatever. i just bought a carwash solution from AMWAY. my only car wash solution yang i yakin dan pasti dapat bersihkan my car dengan bestnyer.

4 Kata bijak pandai:

ms.Teddy said...

yup..klu nk rezki lebih kenalah berusaha..xde pun berniaga..sbb 9/10 punca rezeki adalah perniagaan..tp mlm tu bkn nk berniaga..mcm nk tindah org jek..

shayra hint said...

waa, rajinnya fara!
goodluck!

Fareenz said...

ms teddy- setuju!!

Fareenz said...

shayra-

rajin la sgt...tgk bpe lame boleh bertahan..=)

thanks syg!

 
design by suckmylolly.com