Pages

Friday, December 21, 2012

Happy Mommy

cehh.

tak payah nak happy sangat lah. a bit moody dari semalam sampai hari ni. jangan cakap pembawakan budak, sebab memang kadang-kadang i feel baby pie yang buat mommy dia jadi camni, tapi...haihhh. eh? nak cakap apa sebenarnya ni? oh oh, nak cakap, having a fight with your husband memang la tak best. dah lah dia jauh. dulu kalau gaduh-gaduh, kalau taknak bertegur sapa pun, at least kat aisle rumah( tapi ni in between wall tu), berselisih jugak la bahu. gaduh-gaduh pun, still jugak tangan laju masak untuk husband, gaduh-gaduh pun, malam atas katil boleh jugak curik-curik bau dia tengah tidur. ni dah jauh acanerr....-_____- padan la muka kan??

but yeah. i miss him a lot.

anyway, despite perasaan sedih yang amat sangat sebab rajuk yang tak di layan (or maybe dilayan tapi saje memanjangkan rajukkan sehingga diri sendiri terasa menyampah dengan semua nie like hello, apa sebenarnya tengah berlaku ni...), i was quite happy semalam.

sekejap je la. pastu teringat boyfriend kita, terus sedih balik.

oh nak buat reminder ni. kalau tengah sedih, baca Quran memang la sembuh rasa panas hati ke apebenda dalam hati kita ni. and lepas baca Quran sure ngantuk then terus tidur. so kita takkan fikir yang bukan-bukan bagi penambah perisa dan sakitnya hati kita ni. bagus kan??

anyway, barang yang kita order all the way from UK sudah tiba!!hoorayy...walaupun dia dah tiba 5 hari yang lalu, semalam jer baru ayah kita sempat amikkan kat pos office, bukan taknak buat second delivery, tapi nanti takde orang rumah kat jugak.

kita beli nie!!



melayang la duit dengan jayanya!!

FitFlop
fitflop memang menjadi idaman kalbu. kalau ikot size kaki nak ajer beli yang imitation kat downtown cheras ke, danau kota ke, mines ke beli yang RM30 je, jimat gila duit, tapi apakan daya. kaki supersize macam kita ni memang wajib la kirim dari UK sana. oh by the way, size kaki kita UK8. gedabak besar. hari tu pergi Parkson, paling besar fitflop ni ada UK7 je...diskriminasi betul! -_________-  muat tapi tumit terkeluar...hahaha. nak jugakkk 'muat'. so order dengan kawan suh belikan UK8. kita punyer warna brown, dua dari bawah. sekarang ni tengah pakai la ni. selesa sangat. lagipun i ni kan tengah nandong, kaki mengembang nanti, so ini kira step awal la nie.

lepas ni bolehlah order lagi. oh oh by the way, kat Parkson harga dia dalam RM289 macam tu kot, i beli RM200 je. jimat!*goyang-goyang bontot*

PumpShoes
i memang suka la pump shoes. senang, kemas, rapi, mudah, comel. i suka highheels, tapi dengan ketinggian 173cm, i rather not wearing it unless im out with the girls, or my girls. pump shoes ni tak tau la H&M malaysia ada jual ke tak sebab i never been to the outlet yet, so tak tau price dia berapa. yang ni rasa RM69 kot.

semua harga ni termasuk postage. tak tau la kawan i markup ke tak price dia, but as long as im happy with the items, okaylah.

***

anyway, i should have thanked encik husband sebab dia penyumbang terbesar kepada barang-barang ini. hahahaha!!! thank you sayang...i love you so much!!



2 Kata bijak pandai:

aini shahroni said...

sweetlaa tue hubby sis..
xmo xmo najuk agi..
hehehe..
^____^

from ::Arkitek Hati::

Fareenz said...

hahahaha......
okay...;)

 
design by suckmylolly.com