Pages

Wednesday, September 21, 2011

I'm Engaged!!

*dancing in the rain*

Hahaha...yes I am happy. Tell me siapa yang tak happy when getting engaged?siapa?I am happy sebab things happened NOT according to my plan,things WERE not as I expected,Allah lebih tau ape yang terbaik untuk kita. Subahanallah. :)

Kerja-kerja mengemas rumah start dari hari rabu.I applied 2 days holiday since yours truly kerja dan tak pernah cuti maka cuti beliau banyak. Aunties and family la yang paling banyak membantu thus saya sangat terharu. Jumaat 16sept I went for a spa,a muslimah spa at platinum walk,memang the best!and I already plan for next trip. RM278 for foot spa,FIRsauna,body scrub,body massage,and body butter. Masa dia scrub tu,memang la I rasa semua daki 20 tahun simpan dah hilang.ahaha..pedih but you feel bersih.

Pagi bertunang, 17sept,I went for hair treatment,wash and style. Tak plan pun nak buat style ape,but she made for me the latin style,boleh la kan. Balik umah je,my mak andam, effy dah ada.terus makeup for almost 2 hour.dah siap nak tertidur kot. Then pakai baju,amek gambar semua.

Truly said,masa tengah siap ape semua,I don't feel anything.eh,I felt excited jela,itupun sebab nak jumpa dia,rindu kan?tak nervous.lepas tu encik tunang dan family sampai a lil bit late. Masa tu dah seram sejuk.

Then when it comes to I kena panggil sarung cincin kat luar, with the spotlights and camera, adrenalin rushed out, cuak gila and I'm sweating like mad!geez,mane sangka kita secuak tu.alahai..my future MIL cool je siap boleh main2 masa sarung cincin. Then masa encik tunang pun nak join amik gambar,malu sangat.hehehe..tapi rinduuu..:)

Alhamdulilah ramai datang, food sedap and habis.my candy buffet habis .and I felt the love from all of you. Ada yang sms,fb,and all.I was happy and I am still happy..:)

Thanks semua.thanks sebab menjayakan everthing that WE planned.thank you Allah for all the love.I always believed in You. Thanks to fiance and family.I love you,and I will always do, as I promised you 8 years ago.
Doakan jodoh kami sehingga akhir hayat kami. Doakan cinta kami kekal sehingga akhir hayat kami, dan doakan kami kekal bahagia selamanya. Amboi panjangnyeeee...hikhik. Amin.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 Kata bijak pandai:

nabilazahin said...

hi farah!congratulations on ur engagement!! bestnye2!! seronok dgr berite best mcm nih hihi..and amiiinn, kite doakan yg terbaik utk korang berdua ;)

Farah said...

thanks nabila..
thanks also for the doa...save the date (next year) for us yea..insyaAllah..

Thanks again!! *hugs+kisses*

Chedda Thwuit said...

hey sis.
tahniah! =)
hehehe amin~
semoga kekal hingga akhir hayat okeyh. =))

jon hafkian said...

congrats my fren!

 
design by suckmylolly.com